Услуги

Gemius

Платформи

Media Solutions нуди централизиран менаџмент, таргетирање, мерење и анализа на интернет рекламни кампањи преку алатките на Gemius: Gemius Direct Effect, Gemius Branding Effect.

Прочитајте повеќе

Keep An Eye

Платформа за интернет маркетинг

Овој начин на реклама е најпогоден за иницирање на нови продажби и информирање за новости и промоции. Рекламата се прикажува на повеќе од 90 веб страници.

Прочитајте повеќе

Имиџ кампањи

На сајтовите кои што ги посетува вашата таргет група

За брендирање на вашата компанија или производ, поставуваме банери на своите партнерски сајтови. Банерите се пласираат преку AdOcean.

Прочитајте повеќе

Facebook

Менаџмент на Facebook фан страни

Водење на страната, објавување содржини повзрани со клиентот, информации за производи и услуги и други интересни содржини од соодветната област кои што одат во прилог на клиентот.

Прочитајте повеќе

Google AdWords

Огласување

Доколку сакате другите да ја видат вашата реклама при секое пребарување на Google, MediaSolutions нуди Google AdWords реклами. Рекламирањето на Google е најефикасно средство за директен маркетинг.

Прочитајте повеќе

Google GDN

Огласување

Google Display Network ви овозможува да привлечете внимание преку директно пласирање на вашите реклами пред потрошувачите. Рекламирањето на овој начин ве издвојува од конкуренцијата.

Прочитајте повеќе

YouTube

Огласување

MediaSolutions нуди YouTube реклами. YouTube е втор најголем пребарувач во светот, поголем од Yahoo, Bing и Ask заедно. Затоа што има голем досег, и нуди видео содржини, YouTube е одлична алатка за пласирање реклами.

Прочитајте повеќе

Изработка на веб страници

банери и други видови на креативи

Овозможуваме професионални WEB решенија кои вклучуваат, концепт, дизајн и изработка на комплетна веб-страница во HTML платформа. Адаптибилен дизајн по насоки на клиентот.

Прочитајте повеќе