Промоции

Пакетот вклучува:

  • Реклама на:Google, YouTube и Keep An Eye
  • Времетраење: 1 месец
  • Цена: 300 евра
  • Контакт: 078 220 295

Интернет маркетинг пакет од 300 евра

Продавајте повеќе, зајакнете го брендот, стекнете лојални потрошувачи со помош на Media Solutions!
Ви нудиме интернет маркетинг пакет од само 300 евра месечно. Пакетот опфаќа Google Display Network банери, банери на YouTube и KeepAnEye банери со текст.
Искористете ја моќта на интернетот во полза на вашиот бизнис, пред конкурентите да го сторат тоа!
Побарајте не на 02/2 61 51 992, 078 220 295 или marketing@mediasolutions.mk

Вашата реклама на:

90
Најпосетени македонски сајтови
2000000
Најпознати светски
сајтови
700000
Луѓе ќе ја видат рекламата
4000000
Прикажувања на рекламата